About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Tuesday, March 29, 2011

Top Four Perfumes


Di atas adalah foto dari empat parfum di koleksi saya saat ini saya telah menikmati paling:). Walaupun ada parfum lain yang tak terhitung jumlahnya aku menyembah saya telah kehabisan beberapa jadi untuk sekarang saya menggunakan sehari-hari. Dari kanan ke kiri: "Ya Tempat Yours Gina 'dari Manfaat;' A Touch of Pink 'oleh Lacoste;' J'adore 'oleh Dior dan' Baby 'dari koleksi Harajuku. Saya biasanya lebih suka aroma manis girly tapi aku akan mengatakan 'A Touch of Pink' adalah salah satu sebahagian besar dalam kategori ini. 'Gina' dan 'J'adore' adalah muskier, telah 'Gina' pedas, aroma oriental agak berbeza dengan parfum paling aku telah dieja dan baik 'J'adore' adalah klasik. Pokoknya hanya berfikir saya akan berkongsi sedikit beberapa cadangan dengan anda semua jadi pergi memberi mereka wiff:).

4 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

suke bau lacoste pink tue~
yg harajuku tue best ke bau??

Muhamad Zulkarnain said...

.:|kamaryeah|:. erm dah kata kategori TOP, sure la sedap :-) nak oder ke ???

.:|kamaryeah|:. said...

mksdnye bau die mcm mana??

Muhamad Zulkarnain said...

.:|kamaryeah|:.
baru perfume ni kurang pekat,kira soft2 la..sesuai dalam keadaan kerja pejabat atau jamuan ringan2 :-)

Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume