About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Wednesday, August 10, 2011

3 Buffered Earnings Are Running

3 Buffered earnings sedang running pada minggu pertama bulan Ogos 2011.Walaupun blog Naim's Perfume dah lama tak update tapi nuffnang masih bagi buffered earnings, tu yang suka dengan nuffnang. Alhamdulillah Nuffnang semakin berbesar hati untuk beri Buffered Earning di blog-blog saya. Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada Nuffnang. Ini yang membuatkan saya semakin bersemangat nak update blog walaupun masa adalah terhad dengan kerja dan famili.

Pendapatan nuffnang blog ini tidaklah sebanyak blogger famous diluar sana kerana blog sy Perfume tak ramai yang suka masuk. Tapi alhamdulillah atas usaha keras saya beberapa bulan ini, saya dapat meningkatkan kepada 70% carian blog ini melalui Search Engine.

Agak-agaknya apa strategi untuk meningkatkan bayaran nuffnang untuk sesuatu kempen ye? Setakat apa yang saya nampak ialah update blog secara konsisten, dapatkan trafik yang tinggi, buat artikel tentang kempen yang sedang berjalan. Contohnya kalau kempen iklan Digi,Maxis buat la artikel tentang kebaikan Quaker Oat.

Jika anda ada tips tentang ini bolehlah kongsi di ruangan komen. Tak rugi jika berkongsi ilmu kerana jika kita berkongsi ilmu dengan ikhlas akan mendapat manfaat yang lebih dari apa yang kita beri kepada orang. Selamat beramal :-)
Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume