About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Thursday, March 31, 2011

Original perfume Burberry london Summer for Men 100ml

  • Kami mejual dan membekal pelbagai koleksi branded rejected perfume pada harga yang rendah.
  • Isi kandungan minyak wangi dan haruman adalah sama seperti di kaunter
  • Perfume reject kerana packaging sahaja. Kualiti 100% sama seperti kaunter
  • Oleh sebab itu setiap item tiada mempunyai kotak dan akan diberi uncang baldu.
  • COD area Seremban, Melaka
  • Pengiriman juga boleh diuruskan untuk seluruh Malaysia 
  • Barangan akan dibungkus guna bubble wrap untuk elakkan terhentak di pos bersama G-DEX
P/S : Kami TIDAK menjual perfume grade AA, AAA dan etc


Shipping Policy
This item will be shipped to you via courier within 2 days. We only ship the item after the payment has been paid in full and cleared.

Payment Policy
We accept Bank Transfer payment. Payment must be received within 3 days of auction close. Unpaid order will be filed for Non-Payer report. NO SAFETRADE
After payment have been made, please give us:
1- Name
2- Address to post the product
3- Tel. No
4- Transaction Detail

Bidding Policy
Your bid is a contract. Place a bid only if you're serious about buying the item. If you are the winning bidder, you will enter into a legally binding contract to purchase the item.

Rejected Branded Perfumes


Selamat datang Naim's Perfume, online store Malaysia laman web yang menjual aroma un-boxed atau original rejected fragrance. Semua aroma kami un-boxed atau original rejected fragrance dijamin asli, nama jenama otentik. Kami tidak menjual tiruan atau imitasi. A fan of branded perfumes? Mengapa menghabiskan lebih sementara anda boleh berbelanja online kegemaran parfum anda di sini dengan hargaterjangkau. Anda mungkin digunakan untuk mendengar barang tentang ditolak seperti beg atau Apparels.REJECT PERFUMES or UNBOXED PERFUMES? Sekarang, anda akan mampu untuk membeli secaraonline pelbagai aroma berjenama di Naim's Perfume di lebih sedikit harga runcit
Web kami
 http://zulzol.blogspot.com/

♥ CK Summer and CK One♥


akhirnya hari ini parfum CK indah saya ..
CK Summer (Limited Edition) + CK One  

Satu-satunya kos 100ml-RM330.00,harga siap Pos By G-DEX

Wednesday, March 30, 2011

Perfume Musim Panas Bagi Tahun 2011


Ini adalah enam aroma untuk menginspirasi koleksi anda wangian, musim panas 2011 musim ini.

cK One Summer
Eau de Toilette oleh Calvin Klein 100ml-RM160.00
The CK One Summer 2011 unisex aroma adalah sebuah jeruk aroma aromatik. Ini mempunyai nota daun limau, lemon, Rhubarb, Oakmoss, cedarwood, kulit peach, musk dan Freesia kuning.

Eternity Summer for Women
Eau de Parfum oleh Calvin Klein 100ml-RM165.00
Jika aroma menyegarkan adalah apa yang anda cari, Eternity Summer merupakan salah satu. Dengan catatan lily lotus, gardenia, daun ungu, musks krim dan mimosa, ini adalah parfum renyah dan menyegarkan.

Davidoff Cool Water Summer Dive
Eau de toilette dengan Davidoff  100ml-RM165.00
musim panas ini telah memenuhi aroma samudera mempunyai rekod atas buah tembikai dan nanas yang segar dengan daun mint. Dengan hati marin dari bunga teratai dan ungu air dan dasar pantai hutan hangat dan iris lembut.

Kepada Sesiapa Berminat Dan Ingin Mengatahui Lebih Lanjut Just Call/Sms +60126689674 ( zol )

Tuesday, March 29, 2011

TOP THREE: Bond Perfumes


1.] Chinatown : Sebuah bunga manis, Chinatown adalah kegemaran saya mutlak dari wewangian Obligasi yang kita bawa. Nota atas bunga persik dan gardenia yang feminin belum kuat, sehingga aroma yang sempurna untuk Spritz pada untuk keluar malam - dan, sebagai PJ dicatat, itu hanya kebetulan aroma paling seksi yang pernah! Aku tidak pernah merasa begitu bergairah tentang parfum di masa lalu, saya menyatakan itu saya "tanda tangan aroma" selepas menggunakan sebuah botol sampel kecil!

2.] Chelsea Flowers : Ini cukup jelas pada titik ini bahawa saya menyukai baik bunga. Chelsea Bunga adalah memilih atas saya untuk sehari-hari memakai - yang peoni putih dan nota atas eceng gondok ringan dan halus, sementara dasar magnolia dan cendana memberikan asas yang kuat untuk ini semua-sekitar aroma spektakuler.

3.] Astor Place : Ada sesuatu tentang Astor yang saya suka selama musim panas - mempunyai tenaga optimis untuk hal yang mutlak menular, dan aroma agak mengingatkan kita pada epal padaku. warna berani Its-botol disekat membuat satu ini fruity wangi yang pertama bahawa pelanggan baru menjemput, dan mereka tidak pernah kecewa dengan kombinasi berseni atas violet, Freesia, poppy, mandarin, kayu jati, dan amber.

Jika anda ingin tahu tentang Obligasi, berhenti di Troc dan mengambil beberapa sampel kegemaran anda - dengan botol begitu banyak untuk dipilih, anda pasti menemukan aroma anda tidak boleh hidup tanpa!

Top Four Perfumes


Di atas adalah foto dari empat parfum di koleksi saya saat ini saya telah menikmati paling:). Walaupun ada parfum lain yang tak terhitung jumlahnya aku menyembah saya telah kehabisan beberapa jadi untuk sekarang saya menggunakan sehari-hari. Dari kanan ke kiri: "Ya Tempat Yours Gina 'dari Manfaat;' A Touch of Pink 'oleh Lacoste;' J'adore 'oleh Dior dan' Baby 'dari koleksi Harajuku. Saya biasanya lebih suka aroma manis girly tapi aku akan mengatakan 'A Touch of Pink' adalah salah satu sebahagian besar dalam kategori ini. 'Gina' dan 'J'adore' adalah muskier, telah 'Gina' pedas, aroma oriental agak berbeza dengan parfum paling aku telah dieja dan baik 'J'adore' adalah klasik. Pokoknya hanya berfikir saya akan berkongsi sedikit beberapa cadangan dengan anda semua jadi pergi memberi mereka wiff:).

Monday, March 28, 2011

SAYA NAK HADIAH NIH, PASTIKAN BUKAN YANG TIRUAN !!!


Hadiah.. tidak kira besar atau kecil, mahal atau murah sesebuah hadiah tu, yang pasti semua orang suka dan gembira menerima hadiah. Siapa yang tidak suka kan. Jika saya kata ada juga yang tidak ‘happy’ menerima hadiah, anda percaya tak? Bukan kerana si’penerima’ tidak bersyukur tapi ini lebih kepada rasa terkilan.

Ada satu cerita. Cerita seorang blogger join contest yang dianjurkan oleh seorang blogger. Saya yakin, sebagai blogger, kita tidak kisah sangat isu hadiah ini tapi sebagai seorang blogger juga, biarlah blogger yang hendak beri hadiah tu, CAKAP SERUPA BIKIN. 

Ceritanya blogger A buat contest yang hadiahnya minyak wangi. Blogger A letak gambar hadiah dalam blog dia. Minyak wangi jenama antarabangsa. Botol kecil pun, paling kurang dalam RM50 harganya. Hebat! Ramailah blogger lain yang join untuk give support sesama blogger sekaligus boleh tukar-tukar link, up traffic blogger yang anjur contest dan kalau ada rezeki, dapat hadiah. 

Namun bila hadiah telah sampai kepada pemenang, indah khabar dari rupa. Minyak wangi tiruan sebagai hadiah! Tidak ker hampa rasa si pemenang contest. 

Nasihat kepada yang hendak memberi hadiah ni, kalau hendak beri hadiah biarlah ikhlas. Pastikan yang asli. Kalau tidak mampu hendak beri yang mahal-mahal cari sahaja hadiah lain. Novel yang harga RM19.90 sebuah pun, saya percaya ramai yang akan gembira menerimanya. Ini tidak, indah khabar dari rupa.

Tuesday, March 22, 2011

Apakah kehidupan rak dari wangi anda?

Berikut adalah beberapa tips yang berguna dari Carlos Ugalde, Pengasas Sasha VarĂ³n Luxe Parfums tentang kehidupan rak dari wewangian anda:
 
Kebanyakan parfum memiliki umur simpan 2 tahun tetapi boleh diperbaharui sehingga 5 tahun jika dijauhkan dari cahaya dan di tempat yang sejuk. Banyak faktor yang masuk ke ini .... Salah satu faktornya adalah minyak untuk pelarut (alkohol dan bahan lain selain parfum / minyak esensial) nisbah. Alkohol lebih banyak, kurang tertumpu dan diucapkan wanginya hanyalah kehidupan rak yang lebih lama.
 

Banyak orang bertanya apakah pendingin boleh memanjangkan hidup wangi rak dan kem-kem jelas split.
Ini adalah dua paparan:
 
1: Dari thegloss.com: "Jaga parfum minyak atsiri di dalam peti ais untuk melambatkan pengoksidaan (tapi ini bergantung pada pembekal - minyak atau lilin aroma yang berpusat boleh pergi buruk lebih cepat daripada yang berasaskan alkohol)."
2: Yayasan Fragrance. Ini adalah sumber utama untuk maklumat ahli parfum. Ini adalah apa yang mereka katakan. "Penting bahawa anda tetap wangi anda dilindungi terhadap sangat sejuk atau panas cologne Hanya dan air toilet harus disimpan di dalam peti ais Parfum tidak boleh terkena sangat sejuk atau panas kerana mungkin baik sedih mereka. keseimbangan. Notes boleh dipengaruhi oleh suhu ekstrim. "

 Jadi, jika tidak lemari pendingin, di mana seharusnya anda menyimpan wangian anda?

Apakah pengharum kedai di sejuk, ruangan kering dan jauh dari sinar matahari:

     * Lemari
     * Dresser laci
     * Dark peti

 
Jangan simpan parfum pada:

     * Bilik mandi (umumnya lembap dan hangat)
     * Ambang tetingkap
     * Lompat sinar matahari

Sunday, March 20, 2011

REJECT PERFUMES AGAIN

MIRACLE by Lancome
For women 100 ml
Harga Jual : RM 160
Harga Asal : RM 284



DUNHILL PERSUIT
EDT 75ml
 Harga Jual : RM 130

 
 Lancome HYPNOSE EDP
50ML
 Harga Jual : RM 150



  CHANEL ALLURE EDT 100 ML
FOR WOMEN
Harga Jual : RM 160

Saturday, March 19, 2011

100% ORIGINAL - REJECT PERFUMES

Naim's Perfume nak jual "100% ORIGINAL - REJECT PERFUMES" so, ada banyak original perfumes yg nak dijual setiap satu berlainan harga mengikut jenama & quantity (ml).
salah satunya : 

BVLGARI (rose essentielle) 100ml - tester with printing problem
Harga Jual: RM 160
Lokasi : Seremban/Melaka
penghantaran : By G-Dex or Pos Laju


nampak tak tulisannya pudar..tapi kandungannya 100% original.  TESTER lagi...this is for women.
Tampa kotak tapi ada velvet pouch warna biru.
Harga Asal : RM491
Harga Jual : RM160 sahaja.

jika berminat boleh tel : 012-6689674
untuk kawasan n9-Melaka delivery by hand.

Tentu anda semua tertanya-tanya kenapa harga perfume ini 50% lebih murah dari harga di kaunter.    Ini adalah kerana product ini di import dengan nama loose perfume (tanpa kotak), dimana secara tidak langsung telah mengurangkan duti import.  berbanding produk yg dijual di kaunter.   Jika produk ini di jual dengan kotak sudah tentu harganya sama dengan harga kaunter

Kenapa ianya dikatakan PERFUME REJECT???
1. Sedikit kerosakan/calar pada botol
2. Tulisan Jenama Sedikit Pudar
3. Tiada Kotak

Itu sahaja.. Jika bernasib baik tiada sedikit pun kerosakan seperti yg dinyatakan seperti di atas.  Untuk kepuasan pembeli, sekiranya  terdapat masalah pada produk anda boleh tukar yg lain.
sebab kenapa perfume diklasifikasikan sebagai reject:
1. Factory minor defect - Biasanya perfume yg dijual di kaunter berkondisi 100% sempurna seperti tulisan yg jelas, penutup serta spray head.
2. Shipment fault - Semua perfume diimport terus dari luar negara seperti Eropah & amerika Syarikat.Kadang-kadang apabila sampai ke negara penerima, bungkusan (packaging) mengalami kerosakan & tidak sesuai dijual di kaunter.
3. Barangan Sample ( Tester Product) - Setiap jenama baru yg dikeluarkan & dipromosikan di kaunter-kaunter seluruh dunia akan dilabelkan (tester, not for sale). Akan tetapi, kadang-kadang terdapat juga lebihan stok promosi di mana produk ini tidak
dpt dijual di kaunter & terpaksa melalui saluran kami..

Produk kami di jamin 100% tulen di kaunter negara yg terbabit seperti di Eropah, Jepun, Amerika Syarikat, France & Asia Tenggara. Tiada perbezaan ketulenan produk jika dibandingkan dgn produk yg dijual di kaunter.
 
Ketulenan product boleh diuji dengan :
1) menggoncangkan botol perfume 180 darjah ke kiri dan ke kanan & anda dapat melihat buih-buih halus yang akan mengewap ke bahagian atas permukaan cecair perfume dan akan menghilang secara perlahan-lahan.
2) biasanya kaedah semburan di kertas banyak digunakan dan di praktikkan di kaunter-kaunter di seluruh dunia iaitu akan meninggalkan kesan pati perfume di kertas.

So. tunggu apa lagi... tidak perlu bayar lebih sekadar packaging. Yang penting isi kandungannya.   Sekarang anda mampu memiliki haruman kegemaran anda dangan harga yang jauh lebih murah.

Friday, March 18, 2011

Inggeris Vogue 2011 Februari - Iklan Parfum

Tidak satu. Tidak satu iklan parfum tunggal dalam edisi Februari Vogue.

Namun, ada editorial pada 'aroma bersahaja'. parfum Feature termasuk Hermessence baru Iris Ukiyoe dan pelbagai lima parfum baru dari Roger Vivier. Artikel tersebut juga mencatat bahawa Michael Boadi (pencipta Boadicea Pemenang) telah dibangunkan Fantasy Warrior, "sejumlah 16 wangian, masing-masing diciptakan dari hanya lapan bahan".




Ada juga gambar yang luar biasa dari beberapa wewangian, yang saya tidak bisa menahan termasuk. Botol foto adalah dari Chanel No 5 Eau de Parfum; Tom Ford Swasta White Suede Blend Eau de Parfum dan Prada infusion d'Iris Eau de Toilette. 
 
Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume