About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Saturday, March 19, 2011

100% ORIGINAL - REJECT PERFUMES

Naim's Perfume nak jual "100% ORIGINAL - REJECT PERFUMES" so, ada banyak original perfumes yg nak dijual setiap satu berlainan harga mengikut jenama & quantity (ml).
salah satunya : 

BVLGARI (rose essentielle) 100ml - tester with printing problem
Harga Jual: RM 160
Lokasi : Seremban/Melaka
penghantaran : By G-Dex or Pos Laju


nampak tak tulisannya pudar..tapi kandungannya 100% original.  TESTER lagi...this is for women.
Tampa kotak tapi ada velvet pouch warna biru.
Harga Asal : RM491
Harga Jual : RM160 sahaja.

jika berminat boleh tel : 012-6689674
untuk kawasan n9-Melaka delivery by hand.

Tentu anda semua tertanya-tanya kenapa harga perfume ini 50% lebih murah dari harga di kaunter.    Ini adalah kerana product ini di import dengan nama loose perfume (tanpa kotak), dimana secara tidak langsung telah mengurangkan duti import.  berbanding produk yg dijual di kaunter.   Jika produk ini di jual dengan kotak sudah tentu harganya sama dengan harga kaunter

Kenapa ianya dikatakan PERFUME REJECT???
1. Sedikit kerosakan/calar pada botol
2. Tulisan Jenama Sedikit Pudar
3. Tiada Kotak

Itu sahaja.. Jika bernasib baik tiada sedikit pun kerosakan seperti yg dinyatakan seperti di atas.  Untuk kepuasan pembeli, sekiranya  terdapat masalah pada produk anda boleh tukar yg lain.
sebab kenapa perfume diklasifikasikan sebagai reject:
1. Factory minor defect - Biasanya perfume yg dijual di kaunter berkondisi 100% sempurna seperti tulisan yg jelas, penutup serta spray head.
2. Shipment fault - Semua perfume diimport terus dari luar negara seperti Eropah & amerika Syarikat.Kadang-kadang apabila sampai ke negara penerima, bungkusan (packaging) mengalami kerosakan & tidak sesuai dijual di kaunter.
3. Barangan Sample ( Tester Product) - Setiap jenama baru yg dikeluarkan & dipromosikan di kaunter-kaunter seluruh dunia akan dilabelkan (tester, not for sale). Akan tetapi, kadang-kadang terdapat juga lebihan stok promosi di mana produk ini tidak
dpt dijual di kaunter & terpaksa melalui saluran kami..

Produk kami di jamin 100% tulen di kaunter negara yg terbabit seperti di Eropah, Jepun, Amerika Syarikat, France & Asia Tenggara. Tiada perbezaan ketulenan produk jika dibandingkan dgn produk yg dijual di kaunter.
 
Ketulenan product boleh diuji dengan :
1) menggoncangkan botol perfume 180 darjah ke kiri dan ke kanan & anda dapat melihat buih-buih halus yang akan mengewap ke bahagian atas permukaan cecair perfume dan akan menghilang secara perlahan-lahan.
2) biasanya kaedah semburan di kertas banyak digunakan dan di praktikkan di kaunter-kaunter di seluruh dunia iaitu akan meninggalkan kesan pati perfume di kertas.

So. tunggu apa lagi... tidak perlu bayar lebih sekadar packaging. Yang penting isi kandungannya.   Sekarang anda mampu memiliki haruman kegemaran anda dangan harga yang jauh lebih murah.

4 comments:

atiEy_[azHa] said...

wah ! jauhnya beza . dari RM400 lebih ke RM100 lebih . kalau cuma sebab packaging aje , tak de masalah kot . kecuali kalau yang tak berduit macam saya . hehe . student kan . biasalah .

Muhamad Zulkarnain said...

atiEy_[azHa] : owh,x kisah la student, sy x paksa suruh beli orait..hehehe,just dalam blog ni ada banyak maklumat pasal perfume okey :-)

atiEy_[azHa] said...

yup ! siap boleh uji ketulenan produk lagi . perfume yang ada di blog ni semua dari luar negara ? yang dari dalam negara ada tak ?

Muhamad Zulkarnain said...

atiEy_[azHa] : erm, kalau ada pon x banyak...coz perfume di shoping komplex pon ambil import...faham 2 :-)

Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume