About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Tuesday, March 22, 2011

Apakah kehidupan rak dari wangi anda?

Berikut adalah beberapa tips yang berguna dari Carlos Ugalde, Pengasas Sasha VarĂ³n Luxe Parfums tentang kehidupan rak dari wewangian anda:
 
Kebanyakan parfum memiliki umur simpan 2 tahun tetapi boleh diperbaharui sehingga 5 tahun jika dijauhkan dari cahaya dan di tempat yang sejuk. Banyak faktor yang masuk ke ini .... Salah satu faktornya adalah minyak untuk pelarut (alkohol dan bahan lain selain parfum / minyak esensial) nisbah. Alkohol lebih banyak, kurang tertumpu dan diucapkan wanginya hanyalah kehidupan rak yang lebih lama.
 

Banyak orang bertanya apakah pendingin boleh memanjangkan hidup wangi rak dan kem-kem jelas split.
Ini adalah dua paparan:
 
1: Dari thegloss.com: "Jaga parfum minyak atsiri di dalam peti ais untuk melambatkan pengoksidaan (tapi ini bergantung pada pembekal - minyak atau lilin aroma yang berpusat boleh pergi buruk lebih cepat daripada yang berasaskan alkohol)."
2: Yayasan Fragrance. Ini adalah sumber utama untuk maklumat ahli parfum. Ini adalah apa yang mereka katakan. "Penting bahawa anda tetap wangi anda dilindungi terhadap sangat sejuk atau panas cologne Hanya dan air toilet harus disimpan di dalam peti ais Parfum tidak boleh terkena sangat sejuk atau panas kerana mungkin baik sedih mereka. keseimbangan. Notes boleh dipengaruhi oleh suhu ekstrim. "

 Jadi, jika tidak lemari pendingin, di mana seharusnya anda menyimpan wangian anda?

Apakah pengharum kedai di sejuk, ruangan kering dan jauh dari sinar matahari:

     * Lemari
     * Dresser laci
     * Dark peti

 
Jangan simpan parfum pada:

     * Bilik mandi (umumnya lembap dan hangat)
     * Ambang tetingkap
     * Lompat sinar matahari
Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume