About Me

Malaysia
Kurus Langsing bersama L'AROME. Info lanjut 012-668 9674 Cik Jue

Followers

Popular Posts

Search This Blog

Tuesday, March 15, 2011

Cerita Dibalik "Perfume"

Ketika aku sedang membersihkan meja riasku pagi ini, saya mendapati bahawa setiap satu botol parfum saya beli, ada cerita untuk masing-masing. Jadi saya memutuskan untuk menulis posting ini, hanya untuk memberitahu anda "Sekali waktu,....." bererti CERITA tetapi saya tidak akan bermula dengan kalimat.


ESCADA Pacific Paradise
Lihatlah botol berwarna-warni, sesuai dengan nama baik, pacific merasa!
Fruitty aroma. Saya tawaran ini botol parfum daripada laman lelong Global Pan kembali ke tahun 2005. Saya berdoa sangat kuat bahawa tidak ada satu elese tertarik dalam parfum ini sehingga saya tidak perlu membayar begitu banyak untuk itu.


Giorgio Beverly Hills
Aku membeli punggungnya ke masa SMA saya. adik pacar pertama saya memberi saya saiz miniatur parfum ini, saya sangat menyukainya kerana memiliki aroma wanita dewasa ini. Ya, saya tidak sabar untuk mendapatkan yang lebih tua selama masa sekolah tinggi, maka saya membelinya.Esprit For My Peace
Floral dan remaja alias musky aroma merasa.
Aku membeli ini ketika saya bekerja di, metropolitan Kuala Lumpur. Saya lulus dari sekolah tinggi dan mendapat pekerjaan paruh waktu di KL sambil menunggu keputusan STPM saya. X'mas membeli ini sebagai hadiah saya untuk diri saya sendiri dengan pendapatan sendiri.Escada Magnetic Beat
Vanilla aroma. Woo ... ini adalah kegemaran saya kembali ke masa uni. Aku pihak sangat keras selama tahun pertama dan kedua hidup uni saya dan ini adalah bau yang paling saya sukai untuk keluar malam.
Membelinya dari Sasa, aku sangat menyesal bahawa saya tidak mendapatkan saiz 50ml kerana saya sangat cinta dengan hal itu.
Jadi sekarang, Hari Indah adalah di sudut jalan, pergi mendapatkan parfum untuk diri sendiri, itu tidak harus hadiah dari pasangan anda. :)3 comments:

josrevalution said...

minyak wangi polo xder ker?hehe..aku guna perfume polo..huhuh..folo u..folo me back yer..

Muhamad Zulkarnain said...

josrevalution : aisk,ada..mesti x usyah betol2 blog i ni..meh usyah dalam katalog ini :-


http://zulzol.blogspot.com/2010/08/katalog-1.html

josrevalution said...

wokey...wokey...

Ki$$ For More Information

Blog Archive

Blog Walking

Pengunjung Perfume